EY hylder Danmarks vækstskabere

  • Share

Seneste nyt 

14. december 2015
Hver femte vil aldrig på pension
Hvis du ejer og driver en succesfuld virksomhed, så er tanken om at forlade arbejdsmarkedet bestemt ikke i høj kurs. For mange ejerledere i vækstvirksomheder er pension slet ikke noget, der indgår i fremtidsplanerne.

 

10. december 2015
Salg til kapitalfonde er en populær exit-strategi
Hvis en kapitalfond ringer på døren hos en af landets vækstvirksomheder, så er det meget sandsynligt et velkomment besøg. 25 % vurderer det som den bedste mulighed for at realisere værdien af virksomheden.

 

7. december 2015
Opkøb bliver en vigtig vækststrategi
Omtrent hver fjerde vækstvirksomhed har gennemført opkøb indenfor de seneste tre år for at styrke de strategiske muligheder. Tendensen vil fortsætte, påpeger EY.

 

26. november 2015
CASA A/S landsvinder ved EY Entrepreneur Of The Year 2015
Dette års mest entreprenante virksomhed er CASA A/S, som er kåret til EY Entrepreneur Of The Year 2015. Den Horsensbaserede entreprenør- og ejendomsudviklingsvirksomhed skal dermed repræsentere de danske farver ved World EY Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2016, hvor flere end 50 lande vil dyste om sejren.

 

26. november 2015
CASA A/S vinder for vækstpræstation i Danmark
CASA A/S vinder kategorien Growth DK ved EY Entrepreneur Of The Year for sin succes og resultater på det danske marked. Der er tale om en enestående væksthistorie og en virksomhed, der virkelig haft fart på udviklingen i Danmark.

 

26. november 2015
Odense Maritime Technology vinder globaliseringspris
Med sin innovative forretningsmodel og 100 % eksport til globale markeder er Odense Maritime Technology vinder af kategorien Globalization ved EY Entrepreneur Of The Year. Vindervirksomheden er lykkedes med at omstille og udvikle industriproduktion til ny viden, der er en succes på internationale markeder.

 

26. november 2015
Adform vinder innovationspris
Adform er kåret som årets mest innovative vækstvirksomhed ved EY Entrepreneur Of The Year 2015. Med en stærk performance og innovation på mange niveauer udbygger Adform sin markedsposition med kontant udvikling af nye produkter og services.

 

26. november 2015
MentorDanmark er årets Start-up virksomhed
MentorDanmark vinder kategorien Start-up ved dette års EY Entrepreneur Of The Year med et stærkt produkt, som gør en forskel. Entrepreneuren bag har set et marked med et kæmpe potentiale og har med et højt ambitionsniveau, drivkraft og fokus på kvalitet på kort tid gjort MentorDanmark til landets største på sit område.

 

26. november 2015
Holger Bagger-Sørensen modtager Æresprisen ved EY Entrepreneur Of The Year 2015
Holger Bagger-Sørensen og Bagger-Sørensen & Co. A/S modtager dette års Ærespris ved EY Entrepreneur Of The Year for sit mangeårige entrepreneurskab, sin initiativrighed og handlekraft. Investeringer og kontinuerlig udvikling sikrer en perspektivrig fremtid for den familieejede koncern.

 

26. november 2015
Ellegaard A/S vinder med unikt cleantech-produkt
Ellegaard A/S vinder dette års Cleantech kategori ved EY Entrepreneur Of The Year for sit egenudviklede og bæredygtige dyrkningssystem, Ellepot. Med sin markante miljøprofil har Ellegaard skabt ægte cleantech produkter, der er unikke på verdensplan og virksomheden har skabt betydelig vækst på et nyt og alternativt område.

 

26. november 2015
UniBio A/S er bedste Life Sciences virksomhed
Det danske biotekselskab UniBio A/S vinder Life Sciences kategorien ved EY Entrepreneur Of The Year 2015. UniBio kåres for sin evne til at kombinere behovet for at reducere Co2-udledningen i en tid med et konstant stigende fødevarebehov og udviklingen af en forretning med betydeligt globalt potentiale.

 

6. november 2015
Vækstvirksomheder vender kurven
Antallet af vækstvirksomheder i Danmark stiger med 28 % i år i forhold til 2014. De seneste to års fald er vendt, og flere virksomheder har fart på væksten.

 

6. november 2015
Seks regionale vækstvirksomheder klar til landskåring
De bedste vækstvirksomheder i seks regioner er nu kåret og klar til landskåringen i EY Entrepreneur Of The Year i Bella Center den 26. november. Landsvinderen i Danmark går videre til at dyste om pladsen som World Entrepreneur Of The Year ved verdenskåringen i Monaco, hvor vindere fra flere end 50 lande deltager.

 

5. november 2015
Dansk højteknologi vinder i region Nordjylland
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Nordjylland går i år til Trackunit A/S. Trackunit har på få år skabt et marked for flådestyring – et marked, der rækker ud over landets grænser.
Øvrige nominerede: Brdr. Schlie’s Fiskeeksport A/S, GOMSPACE A/S, Helgstrand Dressage A/S og sidste års vinder i regionen Stadsing A/S.

 

5. november 2015
Antal vækstvirksomheder i Nordjylland højere end landsgennemsnittet
En tredjedel flere virksomheder fra Nordjylland er repræsenteret, når EY kårer dette års vækstskaber ved EY Entrepreneur Of The Year. I alt opfylder 126 virksomheder vækstkravene. Selvom Nord er den næstemindste region målt på antal virksomheder, har regionen den 3. højeste stigning i landet.

 

4. november 2015
CASA A/S er vækstvinder i Midtjylland
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Midtjylland går i år til CASA A/S, der udvikler og bygger både boliger, erhvervsejendomme og offentlige byggerier i hele Danmark.
Øvrige nominerede: Dansk Design Management A/S, Dansk IngeniørService A/S, Pindstrup Mosebrug A/S og WhiteAway A/S.

 

4. november 2015
Midtjylland udfordrer København med stigning i vækstvirksomheder
43 % flere virksomheder fra Midtjylland er repræsenteret, når EY kårer dette års vækstskaber ved EY Entrepreneur Of The Year. I alt klarer 232 virksomheder vækstkravene til konkurrencen. Dermed vender region Midtjylland udviklingen fra 2014, hvor regionen viste det næststørste fald i antallet af vækstvirksomheder.

 

4. november 2015
Fra en enkelt butik til storleverandør i Europa
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Syd- og Sønderjylland går i år til Ib Laursen ApS. Virksomheden, der er etableret i 1972, designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition.
Øvrige nominerede: Hjort Knudsen A/S, ipnordic A/S, N&K Spedition A/S og Varde Laks A/S.

 

3. november 2015
Stigning i vækstvirksomheder gør Syd- og Sønderjylland til årets højdespringer
Når EY kårer årets bedste vækstskaber ved EY Entrepreneur Of The Year er region Syd- og Sønderjylland repræsenteret med 176 virksomheder, der klarer vækstkravene til konkurrencen. Det er 53 % flere end sidste år og den højeste stigning på landsplan.

 

29. oktober 2015
Vækstvinder skaber succesfuld omstilling
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Fyn går i år til Odense Maritime Technology A/S - en virksomhed, der fokuserer på at designe skibe til både bulk og container markedet, samt forskellige løsninger til eksisterende skibe, bl.a. ud fra patenter på skrogtyper, skruer mv. 
Øvrige nominerede: Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S, Orskov Foods A/S, Scangrip A/S og Trade Point A/S.

 

29. oktober 2015
Fremgang i antal vækstvirksomheder på Fyn
I år opfylder flere fynske virksomheder vækstkravene til EY Entrepreneur Of The Year. Fremgangen på Fyn er med 14 % - fra 72 til 82 - relativt beskeden sammenlignet med den genelle fremgang i landet.

 

29. oktober 2015
Entrepreneurskab i særklasse på Sjælland
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region Sjælland går i år til Svendsen Sport A/S. Virksomheden udvikler, markedsfører, distribuerer og sælger sportsfiskeriudstyr til Europa med vægt på Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England.
Øvrige nominerede: Focus Lighting A/S, Inspari A/S, Mountain Top Industries ApS og Riemann A/S.

 

28. oktober 2015
Netcompany A/S er vækstvinder i København
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i region København går i år til Netcompany A/S. It-konsulentvirksomheden leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning og har siden etableringen i 1999 været i vækst, og den er accelereret i de senere år.
Øvrige nominerede: Adform ApS, Muuto A/S, Omada A/S og Sticks ’n’ Sushi A/S.

 

27. oktober 2015
Sjælland har færrest nye vækstvirksomheder i 2015
Hvert år kårer EY Danmarks bedste vækstskaber i EY Entrepreneur Of The Year, og i år opfylder flere sjællandske virksomheder vækstkravene til konkurrencen. Trods en tilbagegang sidste år er antallet af vækstvirksomheder i region Sjælland igen i vækst.

 

27. oktober 2015
25 % flere vækstvirksomheder i København
Trods en mindre tilbagegang sidste år er antallet af vækstvirksomheder i København igen stigende. København er fortsat den region med flest vækstvirksomheder &ndash 260 virksomheder i alt i år, hvilket er 25 % flere end i 2014.

 

29. oktober 2015
Programmer for regionskåringerne
Årets regionskåringer i EY Entrepreneur Of The Year er skudt i gang. Se programmer for de seks kåringer.

 

25. juni 2015
Ny direktør for EY Entrepreneur Of The Year
Partner i EY, Søren Smedegaard Hvid, tiltræder nu som leder for EY Entrepreneur Of The Year. Han er netop nu klar til at skyde årets konkurrence i gang og ser frem mod efterårets mange aktiviteter med regionale kåringer og den nationale finale.

 

8. juni 2015
Fransk vinder i EY World Entrepreneur Of The Year 2015
Blandt toppen af vækstvirksomheder og efter flere dages optakt med fokus på entreprenørskab, blev Mohed Altrad sent lørdag kåret til EY World Entrepreneur Of The Year 2015.

Se også video med highlights fra EY World Entrepreneur Of The Year 2015.

 

3. juni 2015
Transforming business. Igniting purpose
I en stadig mere konkurrencepræget verden bliver virksomheders evne til innovation og forandring helt afgørende for at overleve og for at lykkes. Mange succesfulde virksomheder kigger på nye måder at agere på, nye måder at forstå ændrede behov hos kunder, medarbejdere og andre i virksomheden og dens omverden. De søger ind til virksomhedens basale formål, dens mission, dens &rsquopurpose&rsquo &ndash for at finde et stærkt afsæt for at eksekvere på tværs af strategi, struktur, kultur, ledelse og teknologier.

EY Beacon Institute udforsker, hvordan virksomheders formål kan lukke op for nyt potentiale. Se en kort video om &rsquothe purpose journey&rsquo.

 

3. juni 2015
Vækstvirksomheder skal undgå vokseværk
Det kan være krævende at starte virksomhed og skabe vækst, men en endnu større udfordring at tage de store spring, der kan løfte virksomheden til næste niveau. Uanset virksomhedens størrelse vil flere års markant vækst stille store krav. Vækstvirksomheder skal håndtere og styre væksten i den rigtige retning.

 

3. juni 2015
Familieeje kan styrke omdømme og troværdighed
Mange store familieejede virksomheder i verden bruger bevidst deres baggrund med familieejerskab i brandingen af virksomheden. Ikke kun fordi de er stolte af deres virksomhed, men fordi det er med til at styrke omdømme og troværdighed

 

29. maj 2015
Nu kåres verdens bedste vækstskaber
For 15. år i træk danner Monaco rammen om EY&rsquos prestigefyldte vækstskaberkonkurrence EY World Entrepreneur Of The Year. Sitecore Corporation A/S, der vandt den danske titel, stiller op mod nogle af verdens mest succesfulde og entreprenante vækstvirksomheder i kampen om at blive verdens bedste vækstskaber

 

9. februar 2015
Nordiske virksomheder holder sig ofte til hjemmemarkedet
Det går rigtig godt for de bedste nordiske vækstentrepreneurer &ndash særligt når de er på hjemmebane, viser EY Nordic Entrepreneurship Survey 2015