Are you in?

EY Entrepreneur Of The Year hylder de danske vækstskabere, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet. Er du en af dem?

  • Share

EY - EOY - Samarbejdspartnere


Tilmeld dig konkurrencen 2017

Seneste nyt 

 

21. august 2017
Søren K. Vilby i Monaco
Hør Søren K. Vilby fra Micro Matic A/S fortælle om sine oplevelser ved World EY Entrepreneur Of The Year i Monaco.

 

 

11. juni 2017
Canadisk vinder af titlen EY World Entrepreneur Of The Year 2017
Det blev den canadiske vinder Murad Al-Katib fra virksomheden AGT Food and Ingredients Inc., der lørdag aften blev kåret som EY World Entrepreneur Of The Year 2017 ved en stor gallafest i Salle des Etoiles i Monaco.

 

9. juni 2017
Hilsen til Søren K. Vilby
EY - Soeren Vilby i MonacoMed jurymødet vel overstået får Micro Matic CEO Søren K. Vilby overrakt en hilsen fra Erhvervsminister Brian Mikkelsen.

 

9. juni 2017
Har du et datapotentiale?
De kommende år vil mulighederne for dataanalyse vokse i takt med datamængderne. Det afgørende er at kunne vælge til og fra blandt mængden af data og finde ud af hvad der er vigtigt for at skabe indsigt og værdi i forretningen.

 

8. juni 2017
I fremtiden bliver vi alle entrepreneurer
Der er meget positivt at sige om udviklingen i Iværksætterdanmark i disse år. Flere får mod på at etablere egen virksomhed, og der er en stor opmærksomhed omkring iværksættere.

 

7. juni 2017
Hvor er alle de kvindelige entrepreneurer?
Kvinder skal have en mere fremtrædende plads i det danske vækstlandskab, og der skal være mere synlige rollemodeller. Søren Smedegaard Hvid, direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark, reflekterer over den kønsmæssige balance, når det gælder entrepreneurskab.

 

7. juni 2017
Mød de nordiske vindere
Der har aldrig været en vinder af EY World Entrepreneur Of The Year fra de nordiske lande, men er det måske i år, at det vil ændre sig? Vinderne fra de nordiske lande spænder fra en med-tech virksomhed, der optimerer kræftbehandling, en producent af skovbrugsmaskiner, en bygge- og anlægsentreprenør og en producent af udstyr til udskænkning af fadøl. Læs mere om de nordiske vindere.

 

2. juni 2017
Dansk vinder klar til World Entrepreneur Of The Year
Det er måske verdens største konkurrence for vækstvirksomheder og en global event, der sætter fokus på vækst, innovation og entrepreneurskab – EY World Entrepreneur Of The Year afholdes igen i år i Monaco fra den 7. til 10 juni. Blandt internationale talere og vindere fra over 60 lande er også Micro Matic og CEO Søren K. Vilby klar til at repræsentere Danmark. 

 

4. maj 2017
Ny juryformand for EY Entrepreneur Of The Year
Erhvervsleder fra dansk ’unicorn’ bliver ny formand for vækstkonkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. 

 

2. maj 2017
Hvilke faktorer er afgørende for iværksætterens succes?
Der er ingen tvivl om, at det er risikofyldt og udfordrende at stifte virksomhed. Ca. 30.000 virksomheder bliver hvert år etableret i Danmark, men kun lidt over halvdelen er fortsat aktive efter tre år – så hvordan øger man sandsynligheden for en vellykket virksomhedsopstart, og hvilke faktorer er afgørende for en iværksætters succes? Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen.

 

18. april 2017
Kundetilfredsheden kommer indefra
Din virksomheds kunder måler jer ikke kun på det produkt eller den ydelse, I leverer. De måler også på, om dine medarbejdere leverer varen med et ægte smil på læberne. Kun tilfredse medarbejdere kan skabe tilfredse kunder. Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen.

 

30. marts 2017
Vi skal skilles – 7 ud af 10 har mærket effekten
Blandt globale investorer har 71 % mærket en effekt efter Storbritanniens afstemning om EU-medlemskab, fx på salg, indtjening eller indkøb. Men trods usikkerhed om valutakurser, faldende råvarepriser og volatilitet på kapitalmarkederne er Europa fortsat et attraktivt mål for udenlandske investeringer. Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen.

 

14. marts 2017
Børsnotering er ikke kun for de store virksomheder!
En række danske SME-selskaber er gået imod trenden og har set mulighederne for at rejse kapital og notere sig på Nasdaq First North i 2016 – med succes, via den svenske indgang til First North.  Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen.

 

14. marts 2017
Årets Finansvirksomhed 2017
Kom og bliv inspireret af en række højaktuelle indlæg fra inspirerende oplægsholdere, når FinansWatch i samarbejde med EY hylder de mest veldrevne finansvirksomheder. Læs mere om eventet.

 

1. marts 2017
Iværksætterdanmark i tal og tendenser
Få indblik og opdateret viden om dansk iværksætteri og entreprenørskab i vores artikel på EY Entrepreneur Bloggen

 

2. februar 2017
Entreprenører skal også finde tid til refleksion!
Hvad er udfordringen – og hvor er du? Entrepreneurs har fart på vækstrejsen, men uanset hvilken rejse, man planlægger, er det afgørende ikke bare at pejle sig ind på målet, men også at kende sit udgangspunkt godt og grundigt. Ellers er det meget svært at bestemme retningen. Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen

 

24. januar 2017
Brug for mere iværksætterånd i virksomhederne
Entreprenørskab, innovation og iværksætterånd er ikke kun for de nye virksomheder – det er i særdeleshed også vigtigt i etablerede virksomheder. Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen

 

10. januar 2017
Bliv iværksætter ved at overtage en eksisterende virksomhed
Drømmer du om at springe ud som iværksætter? Der findes et mindre risikofyldt – og ofte overset – alternativ til at starte op selv: At overtage en eksisterende virksomhed. Rekord mange virksomheder står i de kommende år over for et ejerskifte, og transitionen fra én ejer til en anden rummer ofte et stort vækstpotentiale. Læs mere på EY Entrepreneur Bloggen

 

12. december 2016
Erhvervsledere vil gerne være mentorer for iværksættere
Succesfulde virksomhedsejere vil gerne inspirere og hjælpe andre i gang, fx ved at være mentor eller sparringspartner for iværksættere. Selvom kun 14 pct. af lederne er mentorer i dag, vil yderligere 52 pct. gerne være det. 

 

12. december 2016
Få den professionelle bestyrelse på plads
En professionel og kvalificeret bestyrelse kan være afgørende for udviklingen i den ejerledede virksomhed. Mange af landets vækstvirksomheder har erstattet ”tante-bestyrelser” med dygtige erhvervsfolk, der bidrager med kompetencer, netværk og sparring. 

 

9. december 2016
Disruption i den blinde vinkel
Tror succesfulde vækstvirksomheder også på disruption? Læs mere om virksomhedsledernes forventninger til forandring og forskydning i brancher og industrier i EY Entrepreneurskab Barometer. 

 

6. december 2016
Exit til virksomheder og kapitalfonde er fortsat populært
Salg til en anden virksomhed eller en kapitalfond er fortsat de to mest overvejede og mest sandsynlige muligheder, når virksomhedsejere skal realisere værdien af virksomheden. Læs mere i EY Entrepreneurskab Barometer

 

5. december 2016
Vækstvirksomheder øger risikoappetit
I år er der den højeste andel af vækstvirksomheder, der vurderer deres risikovillighed som ”høj” siden 2007. Det viser undersøgelsen EY Entrepreneurskab Barometer.  

 

24. november 2016
Micro Matic er landsvinder ved EY Entrepreneur Of The Year 2016
Det blev den fynske virksomhed Micro Matic A/S, der løb med hovedprisen som EY Entrepreneur Of The Year 2016. Virksomheden har en position som globalt ledende inden for udstyr til udskænkning af fadøl og skal nu også repræsentere de danske farver ved World EY Entrepreneur Of The Year i Monaco i 2017, hvor flere end 50 lande vil dyste om sejren.  

 

24. november 2016
Handicapformidlingen vinder dansk vækstpris
Handicapformidlingen ApS vinder kategorien Growth DK ved EY Entrepreneur Of The Year for sin succes og resultater på det danske marked. Der er tale om en virksomhed med høj vækst både i omsætning og antal medarbejdere siden ideen om virksomheden blev skabt i 2007.  

 

24. november 2016
Micro Matic vinder globaliseringspris
Den fynske virksomhed Micro Matic A/S vinder kategorien Globalization ved EY Entrepreneur Of The Year. Virksomheden har en position som globalt ledende inden for udstyr til udskænkning af fadøl – og er en rigtig god væksthistorie om en virksomhed, der er lykkedes globalt.  

 

24. november 2016
Dansk IngeniørService A/S vinder innovationspris
Dansk IngeniørService A/S er kåret som årets mest innovative vækstvirksomhed ved EY Entrepreneur Of The Year 2016. I sin levetid er virksomheden med en meget flot vækst gået fra at være et lille iværksætterfirma til at blive en globalt orienteret videns- og innovationsvirksomhed i konstant udvikling.  

 

24. november 2016
Acesion Pharma er bedste Life Sciences-virksomhed
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Life Sciences går i år til Acesion Pharma A/S, som med god entrepreneurånd leverer science med et stort markedspotentiale inden for behandling af akut og kronisk hjerteflimmer (atrial fibrillation).   

 

24. november 2016
Effektfuld og relevant cleantech-løsning sikrer DanWEEE pris
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Cleantech går i år til DanWEEE Recy-cling A/S, som med en rigtig god ide har vist et forretningsmæssigt potentiale i løsningen af et samfundsmæssigt problem, som i fremtiden kun bliver større.  

 

24. november 2016
European Protein er årets start-up vinder
Prisen som EY Entrepreneur Of The Year i kategorien Start-up går i år til European Protein A/S, som med afsæt i den stolte danske landbrugstradition har skabt et spændende, unikt og potentielt revolutionerende produkt. 

 

22. november 2016
Jørgen Mads Clausen modtager Æresprisen ved EY Entrepreneur Of The Year 2016
Jørgen Mads Clausen og Danfoss A/S er årets modtager af EY’s Ærespris for familieejede virksomheder i 2016 – en anerkendelse af den aktive rolle, familien har haft i virksomheden, og de imponerende resultater, der er skabt gennem årene gennem vedholdenhed og engagement.