Ledige job

Connect with us

Rundt om EY

What does working at EY feel like?
  • Share

Hvordan er det, at arbejde i EY?

Hos EY bestræber vi os på, at være en attraktiv arbejdsplads, ved at have engagerede medarbejdere, sikre diversitet og støtte og anerkende vores medarbejdere.

Engagement

Careers

Vi tiltrækker medarbejdere, der ligesom dig, bidrager med unikke synspunkter og kompetencer. Du kommer til at arbejde med interessante mennesker med forskellige perspektiver og erfaringer. Mange af vores medarbejdere skaber venskaber, der består langt efter deres tid hos EY.

Diversitet

Careers

Vores værdier understøtter, at din mening er værdsat. Diversitet i tankegang og ideer gør det muligt at levere den bedste service til vores kunder. Det betyder også, at du kan være dig selv her.

Anerkendelse

Careers

Vi er dedikeret til, at give dig den rette erfaring, læring og coaching, som er afgørende for, at du udnytter dit fulde potentiale. Din rolle og karrieremål vil hænge sammen med vores forretningsmål, så vi sammen kan opnå succes. Og selvfølgelig vil du blive belønnet og anerkendt for dine præstationer.

 

Ét fælles værdisæt

Du vil blive en del af en kultur, hvor respekt, integritet og samarbejde definerer måden, vi arbejder på. Du vil opbygge stærke relationer, der omfatter forskellige synsvinkler, som hjælper os med at skabe de bedste resultater for vores kunder. Over hele verden vil du finde én kultur, der hjælper dig til at trives og giver dig tillid til fortsat at vokse og opbygge din succes.

Du vil opleve, at du tilfører vores kunder værdi og bliver en del af et team med forskellige kompetencer og baggrunde. Ligesom du vil arbejde på tværs af geografiske og kulturelle grænser, møde udfordringer, finde muligheder og udvikle et globalt mind-set. Og som et resultat af dette vil du opbygge relationer, der vil hjælpe dig gennem hele din karriere.

Karriereudvikling: vi hjælper dig med at opnå dine mål

Hos EY vil du få det rette mix af erfaringer, træning og coaching for, at du udnytter dit potentiale.

Du vil blive støttet i at nå dine mål – både professionelt og personligt, mens du gør en forskel for vores kunder.

Og du får fleksibiliteten og ansvaret til at styre din karriere i den retning, du gerne vil.

Læs mere om læring, erfaring og coaching, og hvordan det skaber rammen om din karriereudvikling.

Engagement er afgørende for succes

Du vil blive en del af en organisation, hvor dialog og anerkendelse er i fokus, og hvor du har mulighed for at gøre din indflydelse og kompetencer gældende.

Det handler ikke kun om navnet på dit CV. Du vil opbygge selvtillid, igennem den støtte du behøver for at nå dine personlige og faglige mål.

Dette gør vi ved hjælp af:

  • Dialog: Vi lytter til dig og opfordrer til åben og ærlig dialog på alle niveauer.

     

  • Indflydelse: Vi tror på, at medarbejdere præsterer bedst i organisationer, hvor der er tillid og, de kan træffe egne valg. EY har fået ry for at have en kultur, der giver medarbejderne gode muligheder for at nå både personlige og faglige mål. Det er mere end work/life balance – vores fokus på at skabe en støttende kultur har skabt fokus på fleksibilitet: du har i høj grad selv indflydelse på hvor, hvornår, og hvordan du arbejder og når dine mål.

     

  • Motivation: Dine præstationer vil blive belønnet og anerkendt, så du bliver støttet i din udvikling og motiveret til fortsat at realisere dit potentiale.

Vi kan gøre en forskel – og det gør vi

I EY føler du dig velkommen fra første dag og til langt efter, du stopper igen, og der er mange muligheder for at øge dit tilhørsforhold.

Corporate responsibility giver dig mulighed for at give noget tilbage til samfundet, og vores alumni netværk giver dig mulighed for at netværke med kollegaer, også selvom du beslutter dig for en anden karrierevej end EY.

Corporate responsibility i EY

CareersI EY fokuserer vi på tre områder inden for corporate responsibility, som vi ser som essentielle for samfundsudviklingen, og som er forbundet med vores forretningsstrategi. Disse er uddannelse, entrepreneurship og miljømæssig bæredygtighed – områder, hvor det personlige engagement gør en forskel.

Vi er i løbende dialog med uddannelsesinstitutionerne for at sikre, at de kommende generationer har de nødvendige færdigheder for positivt at kunne bidrage til samfundet. I vores daglige arbejde sætter vi også stor fokus på entrepreneurerne, som arbejder hårdt for at skabe nye jobmuligheder og økonomisk vækst. Dem hylder vi bl.a. i vores årlige EY Entrepreneur Of The Year-konkurrence. Når det handler om miljøet, så ønsker vi ikke at udarbejde store forkromede planer; vi ønsker ganske enkelt at tage fat der, hvor vi er.

EY Alumni

CareersIkke alle bliver i EY hele deres karriere. Lige meget, hvor end din karriere fører dig, vil din tid i EY, udover kompetencer og erfaringer, give dig relationer og venskaber, som vil værdifulde for dig og din karriere.

Mange af vores kunder har engang været ansat i EY, og har bevaret de kontakter, de skabte gennem deres tid hos os. Når alt kommer til alt, ved de, hvad vores ansatte kan – og de har selv været med til at skabe vores succes.

Hvis du som medarbejder vælger at forfølge muligheder udenfor EY, håber vi, at du vil blive én blandt mange tidligere medarbejdere, som vender tilbage med nye værdifulde erfaringer og perspektiver, som vil berige vores organisation.

Med jævne mellemrum byder vi tidligere ansatte velkommen tilbage til EY til arrangementer med såvel fagligt som socialt indhold. Vi anser vores tidligere medarbejdere som nogle af vores bedste ambassadører og opfordrer dem, som forlader os, til at tilmelde sig EY Alumni.