Hvorfor EY?

EY - Careers
  • Share

En verden fuld af muligheder

"Every day, every EY person is part of building a better working world - for our clients, our communities and our families. We believe that everything we do - every audit, every tax return, every advisory opportunity, every interaction with a client or colleague - contributes to building a better working world."

Mark Weinberger 
Global Chairman and CEO
EY

Global integration

Careers

Er du interesseret i at arbejde i en global organisation med lokale og globale kunder, der kan give dig et bredt netværk og en bred vifte af muligheder og erfaringer – både hjemme og i udlandet? Få mere at vide om vores globale organisation.

Medarbejdere

Career

Vil du videreudvikle din karriere som del af et internationalt team, der er dedikeret til at tiltrække, udvikle og engagere medarbejdere, der ligesom dig, går højt op i at give vores kunder en professionel rådgivning og en god service? Vi sætter fokus på vores medarbejdere.

Entrepreneurship

Careers

Er du interesseret i at arbejde med entrepreneurer verden over? Vil du opbygge relationer med folk, der har nye idéer og med et drive, der fører værdierne ud i livet? Vil du have chancen for at komme tættere på dine egne mål via inspiration fra mennesker og virksomheder, som gør en forskel? Vi arbejder med morgendagens ledere.

 

Tror du på, at du har viden og erfaring, du kan dele med andre? Hvis ja, så læs mere om, hvordan EY kan gøre en forskel for dig under fanebladene.

Globale muligheder og erfaringer

I EY bliver du en del af en global organisation, der er dedikeret til at tænke og handle globalt, og arbejde på tværs af geografiske grænser og brancher.

Vores unikke globale organisation åbner op for omfattende karrieremuligheder og giver samtidig mulighed for at reagere hurtigere og levere konsistent høj kvalitet til vores kunder verden over.

Du kommer først

Vores mål er, at gøre EY til et attraktivt sted at arbejde for de kompetente og energiske medarbejder, der udgør vores globale organisation. For at opnå dette mål, har vi fokus på at:

Careers Tiltrække de mest attraktive medarbejdere – vi giver dig de kontakter og de værktøjer, du behøver for at udnytte dit fulde potentiale, mens du hjælper vores kunder til at opnå deres.

Career Skabe et inkluderende miljø – du bliver budt velkommen, din mening bliver hørt, og dine bidrag er værdsat.
 

CareersGive dig den udvikling du har behov for, så du kan udvikle dine kompetencer og levere de bedste resultater til vores kunder.

CareersGive support, fleksibilitet og anerkendelse – alle har forskellige ambitioner, så vi vil have fokus på at sikre, du har de rette rammer for at gøre et godt stykke arbejde på dine vilkår.

 

Vi arbejder med morgendagens erhvervsledere

Vi arbejder tæt sammen med entrepreneurer i hele verden – både på nye og etablerede markeder. Det betyder, at du i EY vil arbejde med nogen af morgendagens erhvervsledere - i dag.

Verden over bliver virksomheder kontinuerligt udfordret til at revurdere, hvordan de vil få succes. Entrepreneur-virksomheder tager målbare og strategiske risici for at sikre deres fortsatte vækst. Deres anderledes måde at tænke på og deres store arbejdsindsats er med til at skabe positive ændringer i samfundet ved at skabe arbejdspladser og vækst.  EY har et stærkt omdømme i vores arbejde med entrepreneur-virksomheder og optimering af deres chance for succes. Det er et område fyldt med udfordringer, og spændende opgaver at arbejde med.

Vi har opnået dette omdømme ved at være åbne for flere mulige resultater og har fået vores kunders tillid til at rådgive dem om risici og muligheder – og derfor søger vi medarbejdere, som er inspireret af at se nye muligheder og tænke uden for rammerne. Uden nødvendigvis at glemme, de eksisterer.