Pressemeddelelser 2019

  • Share

2019
 

Frasalg skal strømline og transformere
Planer om strategiske frasalg står fortsat højt på agendaen for virksomheder globalt. 81 pct. ser på frasalg ud fra ønsket om at strømline forretningen, men 67 pct. af de potentielle sælgere oplever, at deres forventninger til prisniveau er over 20 pct. fra de potentielle købere. 
(21. februar 2019)


EY’s Staffan Ekström named the most prolific financial adviser in the Nordics by Mergermarket
Mergermarket - Global leader in analyzing Mergers & Acquisitions (M&A) data - recently published their ‘Top Nordics 2018 individual financial advisers’ list. With 9 transactions completed in 2018, EY’s Staffan Ekström tops the list as the most prolific financial adviser in the Nordics.
(7. februar 2019)


Thomas Riisom til EY
Thomas Riisom er tiltrådt som Partner i EY, hvor han som del af Advisory har fokus på kunder inden for den offentlige sektor.
(5. februar 2019)


Hvor er Danmarks bedste digitale løsninger?
Danish Digital Award præmierer og synliggør de mest inspirerende, effektive og veludførte digitale løsninger i Danmark. EY var hovedsponsor i 2018 og med igen i 2019.
(31. januar 2019)


Erfaren skatterådgiver vender tilbage til EY
Susanne Kjær tiltræder fra 1. februar 2019 en stilling som Associate Partner i EY’s afdeling for Business Tax, hvor hun primært skal arbejde med omstruktureringer og generationsskifte.
(9. januar 2019)


København slår Stockholm på udenlandske investeringer
Udenlandske investorer har traditionelt haft et godt øje til Stockholm, men det seneste år har København overhalet den svenske hovedstad. Et ’comeback’ til København viser et større antal udenlandske investeringer end Stockholm og dermed mere kapital og nye jobs.
(4. januar 2019)


Mere rapportering om virksomheders skatteplanlægning
Nyt EU-direktiv pålægger rådgivere at rapportere om virksomheders skattemæssige aktiviteter og transaktioner over landegrænser. Der er lagt op til en ganske omfattende registrering og rapportering, der skal give myndighederne mulighed for at undersøge skatteunddragelse.
(3. januar 2019)