Seneste nyt

Om konkurrencen

EY Entrepreneur Of The Year, Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Vi fejrer deres succes og deres bidrag til vores samfund.

En rollemodel for kommende entrepreneurer
EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end entrepreneurernes og virksomhedernes evne til økonomisk vækst. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægger vi lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement.

På den måde favner EY Entrepreneur Of The Year hele virksomheden og dens DNA. Prisen gives således til en entrepreneur, der er en rollemodel for den kommende generation af entrepreneurer.

Udvælgelse af kandidater
I vores arbejde med at finde den rigtige vinder gennemfører vores erfarne rådgivere dybdegående interviews med entrepreneurerne. Her spørges der ind til virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici samt hvordan entrepreneuren inspirerer og engagerer sine medarbejdere, hvordan virksomheden arbejder med innovation og hvordan de arbejder mod at gøre en forskel i markedet og for samfundet.

Det er på baggrund af disse interviews, at den uafhængige jury beslutter, hvem der skal kåres som vindere.

Vinderne
På tværs af brancher og virksomhedstyper nominerer juryen fem finalister i seks regioner, hvoraf der kåres én vinder i hver region. Blandt vinderne i de seks regioner kåres den nationale vinder som kan bryste sig af titlen som årets EY Entrepreneur Of The Year. Ud over titlen får vinderen æren af at repræsentere Danmark ved den internationale finale, EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco.


Kalender

 • Maj

  Der åbnes for tilmelding til 2019-konkurrencen

 • Juni

  EY World Entrepreneur Of The Year 2019 i Monaco

 • Oktober

  Tirsdag den 29. oktober – Regionskåring Sjælland
  Læs program.

 • Oktober

  Onsdag den 30. oktober – Regionskåring København
  Læs program.

 • Oktober

  Torsdag den 31. oktober – Regionskåring Fyn
  Læs program.

 • November

  Mandag den 4. november – Regionskåring Nordjylland
  Læs program.

 • November

  Tirsdag den 5. november – Regionskåring Syd- og Sønderjylland
  Læs program.

 • November

  Onsdag den 6. november – Regionskåring Midtjylland
  Læs program

 • November

  Torsdag den 28. november – Landsfinale, København

  Læs program

 • Juni 2020

  Juni 2020 - EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco

Hvad kigger juryen efter?

Til at udvælge finalisterne og vinderne har vi sammensat en række uafhængige juryer, der består af markante skikkelser inden for dansk erhvervsliv. De kender entrepreneurernes særlige vilkår og har selv bidraget med en markant indsats inden for dansk iværksætterkultur.

 

Entrepreneurånd
 
Indtjening
 
Strategisk virksomhedsudvikling
Personlig integritet
 
Innovation
 
Fremtidigt potentiale

 

Mød vores jurymedlemmer

Samarbejdspartnere


Hovedsamarbejdspartner:


Danske Bank

Vækst og udvikling i samfundet står højt på agendaen hos Danske Bank. Vi vil derfor gerne hylde alle de gode erhvervsvirksomheder, vi har i Danmark. Virksomheder, som skaber værdi for dem selv og deres medarbejdere og derigennem er med til at udvikle verden til et bedre sted at leve. EY Entrepreneur Of The Year er en fantastisk platform til det formål, og vi er glade for at være med

Danske Bank

Øvrige samarbejdspartner:


Mercedes Benz

Med 130 års vækst i bagagerummet ser Mercedes-Benz det som noget ganske naturligt at bakke op om de danske vækstvirksomheder gennem et samarbejde med EY og EY Entrepreneur Of The Year. I Mercedes-Benz udviklingsarbejde har vi gennem tiden patenteret mere end 80.000 opfindelser. Ikke mindst for at nå vores kompromisløse mål om at udvikle den ulykkesfri og mest intelligente bil. Det kræver nye teknologiske landvindinger igen og igen samt den højst tænkelige kvalitet i alle detaljer. Vi ser frem til at møde de danske vækstvirksomheder og drøfte innovation og vækst.

Mercedes Benz

Dansk Industri

DI er en privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, der repræsenterer 10.000 virksomheder i Danmark. Virksomhederne beskæftiger 1 mio. medarbejdere, heraf halvdelen i udlandet. DI's medlemmer fremstiller, distribuerer og handler med varer, service og rådgivning og er alle i stærk international konkurrence. Juridisk set er DI en forening, som ledes af en hovedbestyrelse og et forretningsudvalg.

Dansk Industri

Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond, der arbejder for at styrke danske virksomheders adgang til risikovillig kapital, så de kan skabe ny innovation, vækst og arbejdspladser. I tætte partnerskaber med banker og private investorer fra ind- og udland finansierer fonden virksomheder i alle brancher over hele landet. Og Vækstfonden kan være med hele vejen - fra virksomhedens spæde start, gennem høj vækst, til rejsen ud på de globale markeder og børsnoteringer. Siden 1992 har Vækstfonden medfinansieret vækst i over 7.000 danske virksomheder og iværksættere.

Vaekstfonden

CONNECT Denmark

EY Entrepreneur Of The Year er som en fest, hvor adgangskriteriet er evnen til at skabe succes og vækst. CONNECT Denmark hører helt naturligt hjemme i det selskab. Ved at deltage aktivt i CONNECT Denmark får vækstskaberne yderligere indsigt i innovation, forretningsudvikling og –modeller, som de kan bruge til at forstærke deres vækst de kommende år og samtidigt hjælpe andre med at skabe endnu mere vækst.

Connect Danmark

Hall of fame

Se alle tidligere vindere

Presse

MIR

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende EY Entrepreneur Of The Year, så er du meget velkommen til at kontakte os.